Kwaliteit & service

Tientallen jaren ervaring en kennis, hoogwaardige machines en zeer toegewijde mensen stellen ons in staat onze klanten te bedienen met kwaliteitsvolle producten en snelle leveringen. Daarnaast zijn we altijd bereid om nauw samen te werken met onze klanten om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor de uitdagingen waar ze voor staan. Tot slot steken we veel tijd en energie in het verkleinen van onze ecologische voetafdruk door voortdurend nieuwe materialen en processen te testen.

Hoogwaardige producten, snelle leveringen en nauwe samenwerkingen met onze klanten zijn onze belangrijkste prioriteiten.

Milieu

Samen met onze partners zijn we altijd op zoek naar innovatieve technologieën om milieuvriendelijke alternatieven op de markt te brengen.

Bij Crown General maken we ons grote zorgen over het milieu en de klimaatverandering. Daarom is duurzame producten leveren onze prioriteit. We besteden veel aandacht aan het onderzoeken van de verschillende componenten van ons schuim en denken voortdurend na over hoe we ons productieproces duurzamer en milieuvriendelijker kunnen maken. Het aangaan van diepgaande relaties met onze klanten en leveranciers is dan ook een van onze belangrijkste prioriteiten. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat pvc een prominente rol kan spelen in een groene en milieuvriendelijke wereld. Vergeleken met andere alternatieven zijn pvc-producten zeer duurzaam, veelzijdig en hebben ze ideale isolatie-eigenschappen. Bovendien zijn pvc-producten 100% recycleerbaar, wat de weg opent naar een nieuwe wereld die gebaseerd is op een circulaire economie. Daarom geloven wij dat ons schuim het product bij uitstek is voor iedereen die kostenefficiëntie EN duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Tijdens het productieproces hebben we ook veel aandacht besteed aan het verminderen van ons afval. Door continue verfijning van ons productieproces is optimalisatie een aanhoudend proces. We streven onder andere naar optimale energie-efficiëntie. Onze missie is een volledig energieneutrale productie. Om dit te bereiken werken we samen met partners met een gelijkaardige missie op het gebied van duurzaamheid en milieu.

REACH- en BGGS-regelgeving

Bij Crown General zijn we altijd transparant over de gebruikte producten en chemicaliën. Dit kan door nauwgezette controle van de grondstoffen enerzijds en de regelgeving anderzijds.

Aangezien we met chemische middelen werken, zijn we onderworpen aan de REACH- en BGGS-regelgeving. Bij Crown General zijn we toegewijd aan de rechten en plichten die daarmee gepaard gaan. Samen met onze doelgroepen, leveranciers en partners volgen we de REACH-regelgeving nauwgezet. Deze accurate opvolging en onze transparantie naar onze klanten toe is de sleutel tot succes.

ISO-certificering

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens ISO 9001. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd sinds 14 juli 2020.

Sinds 1965 is het produceren van PVC-schuimen en coatings van de hoogste kwaliteit ons belangrijkste doel. Om dit mogelijk te maken, hebben we een uitgebreid kwaliteitssysteem uitgedacht dat in de loop der jaren is goedgekeurd door de auto-, bouw- en andere industrieën. Wij controleren onze processen voortdurend via interne audits om een continue verbetering te garanderen.

Klantenservice

We zetten ons in voor een nauwe samenwerking met onze klanten en leveranciers om het juiste product samen op de markt te brengen. Daarnaast richten we ons op punctualiteit en de kortst mogelijke levertijden.

Onze hoge toegevoegde waarde is dat we onze producten kunnen aanpassen aan de vraag van de klant. Wij zijn altijd bereid om onze schuimen en materialen aan te passen aan de wensen van de klant. Daarnaast zetten we ons in voor partnerschappen die ervoor zorgen dat we samen naar de beste oplossingen kunnen zoeken. Dat geldt ook voor onze relaties met onze leveranciers. Ons ervaren team van gekwalificeerde medewerkers garandeert een effectief kwaliteitscontrolesysteem en een constante back-upservice.

Heeft u vragen over onze producten? Specifieke eisen of wensen? Stel gerust uw vragen!

Menu